آشنایی با بلندترین برج مخابراتی جهان

ساخت وبلاگ
بلندترین برج مخابراتی جهان

امروزه ساخت برج ها رونق بسیاری پیدا کرده است و یکی از این برج ها، انواع مخابراتی آنها هستند. برج های مخابراتی در سراسر دنیا طراحی و ساخته شده اند و یکی از کاربردهای آنها قابلیت پوشش‌ های رادیویی و تلویزیونی است. البته بلندترین برج مخابراتی جهان قطعا تک منظوره ساخته نشده است و اهداف دیگری مانند گردشگری، جذب توریست و ارائه امکانات فرهنگی و تفریحی نیز دارد. این برج ها سمبل شهرهای بزرگ نیز هستند.

علاوه بر این برج های مخابراتی  امکان گسترش و بهینه‌ سازی پوشش شبکه ‌ها، بهینه ‌سازی پوشش رادیو و تلویزیون و ایجاد زیرساخت مناسب را نیز فراهم می کنند. در ادامه این مقاله از مجله هزاره با بلندترین برج مخابراتی جهان آشنا می شویم. پس با ما همراه شوید.

برج اسکای تری، بلندترین برج مخابراتی جهان

مهندسان ژاپنی به طراحی بلندترین برج مخابراتی جهان که  Skytree یا همان “درخت آسمان” نام دارد پرداخته اند. این آسمان خراش برای تکمیل شدن ۳ سال  و نیم زمان برده است و ارتفاع ۶۳۴ متری دارد و رکورد قبلی چینی ها به خاطر برج کانتون در گوانگجو را با ۳۴ متر بیشتر در نوردید و در جایگاه اول قرار گرفته است.

برای آن که این برج در مقابل طوفان و بادهای سهمگین مقاوم باشد در داخل آن یک سازه ۳۷۵ متری با ۸ متر قطر قرار گرفته است که قسمت بالایی آن نیز به برج متصل نیست. این موضوع موجب می شود که در زمان وزش بادهای شدید، این دو قسمت در خلاف همدیگر تاب بخورند و باعث ثبات هرچه بیشتر برج شوند.

در واقع  Skytree بلندترین “برج مخابراتی” جهان است و بلندترین برج جهان که مشخصه مخابراتی ندارد، برج الخلیفه در دبی بوده و ۸۲۸ متر ارتفاع دارد.

بلندترین برج های مخابراتی جهان

اسکای تری، دارای دو عرشه است که یکی در ارتفاع ۳۵۰ متری و دیگری در ارتفاع ۴۵۰ متری قرار دارد. این دو عرشه با چشم انداز پانوراما (وسیع) قرار دارند. در این ارتفاعات به راحتی  توکیو و فراتر از آن را می توان زیر نظر داشت. در طبقات اولیه این برج عظیم الجثه، یک مرکز تجاری هشت طبقه به همراه چند رستوران و یک آکواریوم قرار گرفته است.

از مهم ترین ویژگی های بلندترین برج مخابراتی، می توان به مقاومت آن در برابر زلزله های شدید اشاره کرد. در مارس ۲۰۱۱ بعد از زلزله فاجعه بار شرق ژاپن درخت آسمان یک محک خوب بود و به دلیل این زلزله نوک برج اسکای تری ۴ تا ۶ متر تکان خورد. کارگران این برج نیز که در نوک برج کار می کردند به بدنه آلومینیومی برج چسبیده و جان سالم به در بردند. این موضوع نشان از مقاومت بالای این آسمان خراش در برابر بلایای طبیعی و به خصوص زلزله دارد.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های دکل برق و دکل مخابراتی» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

ارتباط گستران هزاره...
ما را در سایت ارتباط گستران هزاره دنبال می کنید

برچسب : برج مخابراتی , پیمانکاری مخابرات , دکل مخابراتی , مناقصه مخابرات , هزاره, نویسنده : هزاره ertebatgostaran بازدید : 109 تاريخ : سه شنبه 29 شهريور 1401 ساعت: 16:06