درآمد شهرداری از بیلبورد تبلیغاتی

ساخت وبلاگ
مناقصه تبلیغات محیطی

بر اساس اعلام معاون تبلیغات و درآمد سازمان زیباسازی شهر تهران، تهران در حال حاضر ۴۳ هزار متر مربع سازه تبلیغاتی شامل بیلبورد تبلیغاتی دارد که این میزان فضا درآمد خوبی را برای شهرداری به وجود می‌آورد.

بیلبوردهای تبلیغاتی مربوط به تبلیغات تجاری و بازرگانی هستند که بر  طبق قانون، مسئولیت آن با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و شهرداری تنها صاحب ابزار تبلیغاتی از طریق مزایده عمومی است. در ادامه این مقاله از مجله هزاره، به بررسی درآمد حاصل از بیلبوردها و هزینه‌های آنها می‌پردازیم. پس با ما همراه شوید.

درآمد تبلیغات محیطی

سازه‌های تبلیغاتی در حالت کلی به چهار دسته بیلبورد تبلیغاتی، عرشه پل، استند برد و استند تقسیم بندی می‌شوند که شهر تهران حدودا ۴۳ هزار متر مربع سازه تبلیغاتی دارد. در حال حاضر هم ۴ سازه ابر تبلیغاتی در پایتخت در حال ساخت و بهره برداری است که یکی از آنها در بزرگراه حکیم و به مساحت ۸۰۰ متر مربع است. سه ابر سازه دیگر نیز در حال ساخت هستند. برخی از سازه‌های تبلیغاتی تنها ۲ متر مربع هستند و برخی از آنها تا چندین متر مربع ساخته می‌شوند.

ساخت و  واگذاری همه بیلبوردهای تبلیغاتی از طریق مزایدات عمومی با مجوز شهرداری صورت می‌گیرد. بر این اساس درآمد حاصل از ساخت ۴ ابرسازه‌ تبلیغاتی در شهر تهران نیز در سال جاری اتفاق خواهد افتاد. استفاده از این ابرسازه‌ها تنها مربوط به رویدادهای بزرگ فرهنگی و با تصمیم کمیته فرهنگی شهرداری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

شهرداری هر شهر، به صورت سالانه درآمد مصوبی را برای بیلبوردهای تبلیغاتی و در حالت کلی سازه‌های تبلیغاتی در نظر می‌گیرد که میزان آن در هر سال یکسان نخواهد بود. به عنوان مثال مزایداتی برای ساخت سازه‌های تبلیغاتی انجام می‌شود که درآمدهای آن ماه‌های بعد به دست خواهد آمد.

قراردادهای مربوط به مزایدات و مناقصات سازه‌های تبلیغاتی در سامانه شفافیت قرار داده می‌شود. معمولا بیلبوردهایی که در کنار بزرگراه‌های اصلی قرار دارند گران‌تر هستند و اجاره ماهانه آنها بسیار بالا است. فرایند اجاره و قیمت بیلبوردهای تبلیغاتی و معاملات آنها بستگی به میزان مخاطب، محل قرار گرفتن بیلبوردها و میزان دیده شدن آنها دارد.

بیلبورد تبلیغاتی

هزینه‌های بیلبورد تبلیغاتی

سه عامل اصلی تعیین کننده قیمت اجاره بیلبوردهای تبلیغاتی و معاملات در این حوزه است:

– گردش:

حجم کل ترافیک یک بیلبورد تبلیغاتی را که از طریق اطلاعات حمل و نقل و راهداری حاصل می‌شود گردش  بیلبورد تبلیغاتی می‌گویند. بنابراین این موضوع که عابران پیاده آگهی یک برند را ببینند یا خیر به عنوان گردش بیلبورد تبلیغاتی به شمار نمی‌رود.

– شاخص‌های جمعیت شناختی:

این شاخص‌ها در واقع طبقه بندی بر اساس سن، جنسیت، میزان درآمد و سطح تحصیلات مخاطبینی است که در معرض بیلبورد تبلیغاتی قرار گرفته‌اند و یا از کنار آن عبور می‌کنند.  بنابراین این شاخص‌ها به عبارتی بررسی جمعیت شناختی یا دموگرافیک بیلبورد تبلیغاتی است. بهتر است برای تبلیغ بیشتر و اثرگذاری بالاتر در مناطقی که شاخص درآمد افراد مقدار بالاتری است؛ بیلبوردهای تبلیغاتی گران قیمت استفاده شود.  به این دلیل این کار باید انجام شود که قدرت خرید مخاطبین و یا به عبارت دیگر میزان مصرف گرایی آنها بالاتر است.

– مشاهده:

مشاهده به تعداد افرادی که بیلبورد تبلیغاتی یک برند را مشاهده می‌کنند گفته می‌شود. ایمپرشن یا نرخ مشاهده آگهی تبلیغاتی به عوامل متعددی مانند اندازه بیلبورد، سرعت در حال عبور مردم از کنار بیلبورد و شرایط آب و هوایی و دیگر عوامل محیطی و غیره بستگی دارد. از سوی دیگر باید بدانیم که نرخ مشاهده بیلبورد تبلیغاتی در واقع از وضعیت جغرافیایی و شاخص گردش بیلبورد تبلیغاتی حاصل می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال مناقصات جدید هستید «مناقصه های صنعت چاپ، تبلیغات» را در پایگاه اطلاع رسانی هزاره دنبال کنید.

ارتباط گستران هزاره...
ما را در سایت ارتباط گستران هزاره دنبال می کنید

برچسب : بیلبورد تبلیغاتی, مزایده, مزایده بیلبورد, مزایده شهرداری, هزاره, نویسنده : هزاره ertebatgostaran بازدید : 415 تاريخ : چهارشنبه 31 فروردين 1401 ساعت: 18:35